Ga naar de inhoud

Hooikoorts- en kattenallergie

  Vanmiddag weer een prachtige sessie gehad. Een 11-jarige jongen die ontzettend last had van hooikoorts en kattenallergie. Niezen etc, het belemmerde hem echt in zijn doen en laten. Hij moest altijd opletten met afspreken of iemand thuis een kat had. Kon tijdens de pauze spelletjes op het schoolplein niet meedoen omdat hij constant moest niezen.

  We hebben een tijdje zitten kletsen en vervolgens heb ik een korte techniek gedaan, waarmee de allergie na de sessie (1 uur) was het weg! Uiteraard zijn we meteen gaan testen (dat vind ik zelf altijd het leukste deel). We zijn het gras ingedoken en vervolgens heeft hij 2 katten geaaid en geknuffeld. Met totaal geen reactie, geen nies, geen snotneus, geen tranende ogen. Hij was zo ontzettend blij!

  Een aantal weken later sprak ik nogmaals zijn moeder en ze vertelde dat hij nergens meer last van heeft! Hij spreekt nu gewoon met iedereen af. En ook op het schoolplein kan hij gewoon weer meedoen. Hij had zelfs mee kunnen doen aan het schoolreisje waarbij ze allerlei buitenactiviteiten hadden. Zonder ergens nog last van te hebben!

  Inmiddels heb ik al zoveel mensen met hooikoorts kunnen helpen. Het is echt zo NIET NODIG om hier last van te hebben!

  En ja, het is echt aangetoond in je bloed, het zit echt in de familie, je doet dit echt al tig jaren.

  Het is Pavlov; een gedrag/reactie op iets of iemand. En gedrag of hoe je op iets reageert kun je veranderen.

  Dus heb je last van hooikoorts; niesbuien, tranende ogen, droge ogen, verstopte neus, snotneus, kriebel in je neus etc… en wil je er echt vanaf: 1 sessie van max 1,5 uur is genoeg om er vanaf te zijn!

  Boek een sessie, zodat ook jij klachtvrij verder kunt.
  Oh ja, en hiervoor hoef je niet in hypnose en hebben we vooral een hele toffe sessie waarbij we het liefst meteen na afloop testen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *