Ga naar de inhoud

Hooikoorts vrij met online cursus

  Heb jij last van hooikoorts klachten en wil je er eindelijk vanaf? Dan heb ik goed nieuws voor jou!
  Ik heb namelijk een online cursus ontwikkeld waarmee je hooikoortsklachten kunt verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

  Ja, ook voor jou ligt het nu binnen bereik om af te komen van die vervelende hooikoortsklachten; steeds niezen, een verstopte neus, jeukende of tranende ogen, benauwdheid, vermoeidheid, jeuk….. Het is geheel natuurlijk, snel en effectief. En je kunt er meteen mee aan de slag!

  De cursus bestaat uit 11 korte video’s en 2 luistersessies zijn. Het belangrijkste wat je leert is het besef dat het onbewuste een positieve intentie heeft (gehad) om jou door een situatie heen te helpen, en hoe je deze positieve intentie kunt achterhalen. Daarnaast leer je hoe je een sterk positief gevoel kunt ankeren en onderga je een korte luistersessie met een licht hypnotische techniek, waarna jouw hooikoortsklachten aanzienlijk verminderd of zelfs verdwenen zijn!

  En er zijn online live Q&A-sessies, waarbij je al jouw vragen kunt stellen en ik uitgebreid antwoord zal geven. Het is interessant om te horen wat de positieve intenties zijn bij andere deelnemers. Je kunt jezelf hier misschien in herkennen, wat weer inzichten kan geven in je eigen situatie.
  De cursus is online te volgen in ‘Huddle’, een cursusprogramma dat zowel op desktop als via een app te volgen is.

  Voor meer info en aanmelding: Online cursus hooikoortsvrij

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *